هفته پژوهش گرامی باد

تولید و توسعه‎ی علم و دستیابی به فناوری برای ارتقای جایگاه علمی کشور در جهان و کسب ثروت به منظور بهبود وضع زندگی مردم و رفاه عمومی، مرهون مطالعه و پژوهش نخبگان، دانشمندان، محققان و فناوران دانشگاه‌ها، پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی وزارتخانه‎ها، سازمان‎ها، مراکز دولتی و غیردولتی است.

باتوجه به اهمیت پژوهش، یک هفته از نیمه‎ی دوم آذر ماه به عنوان هفته‎ی پژوهش و فناوری نام‎گذاری شده است و هر ساله برنامه‌های منتخب در این هفته به صورت نمادین در سراسر کشور و همچنین در این واحد آموزشی برگزار می­‎شود تا فرصت مناسبی برای توجه و تمرکز روی ابعاد مختلف امر پژوهش و فناوری فراهم آید و همه ضمن اطلاع از روندها و وضعیت موجود، برنامه‌ریزی و اقدامات بهتر و مهم‌تری را برای آینده در دستور کار خود قرار دهند.

مهمترین رسالت هفته‎ی پژوهش این است که، این تفکر را در اذهان مسئولان و مردم ایجاد و احیاء نماید که تحقیق و پژوهش نقش مهمی در پیشرفت استان و کشور دارد.